На Прикарпатті насувається туман. Про це розповіли на сторінці ДСНС Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що до кінця доби 4 листопада і протягом наступного дня, по всій Україні, в тому числі і на Прикарпатті буде спостерігатися сильний туман.

Читайте Знай в Google News!

"Увага! До кінця доби 4 листопада з утриманням 5 листопада в Україні туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпеки, жовтий). Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць."- зазначено в повідомленні ДСНС.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що густий туман несе небезпеку для водіїв на дорогах, адже він дуже сильно знижує видимість. В результаті, під час Цього погодного явища можливе збільшення кількості ДТП.

У зв'язку з цим експерти рекомендують водіям під час туману бути особливо уважними, не порушувати правила дорожнього руху, дотримуватися дистанції і не перевищувати швидкість.

Туман в Івано-Франківську, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Туман в Івано-Франківську, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Туман в Івано-Франківську, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, погода на 4 листопада для всієї України: сірі хмари закриють більшість областей

Як повідомляв портал "Знай.uа", сніг у листопаді? Синоптики оновили прогноз на зиму

Також, "Знай.uа" писав, що столицю накрив отруйний туман, дістаємо протигази