На Прикарпатті випав сніг. Про це стало відомо з публікацій місцевих жителів у соцмережах.

Повідомляється, що з 1 листопада на Західній Україні, в тому числі і в Івано-Франківській області, випав сніг.

Так, в групі "український контент" розмістили знімок засніженого гриба. У підписі зазначено, що фото зроблено в садибі Смотрич Верховинського району.

"Дари листопада sadyba_smotrych" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Крім цього користувач мережі Василь Молдавчук опублікував відео з гірськолижного курорту на горі Драгобрат в Карпатах. На ньому можна побачити, що гору практично повністю замело снігом.

Про наближення зими також розповіли на сторінці чорногорського гірського пошуково-спастельного поста. У публікації розмістили фотографію, на якій можна помітити, що стару обсерваторію на горі Піп Іван, де розташований пост, повністю засипало снігом.

"Станом на 06:50, 01.11.2020 на р. Піп Іван Чорногірський ясно, вітер західний, 5-6 м / с., температура повітря -6°С." - зазначено в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Україну насувається крижаний циклон з Арктики

Як повідомляв портал "Знай.uа", Закарпаття перетворилося на Лапландію за одну ніч, готуйте лижі

Також, "Знай.uа" писав, що уряд не стримав непередбачуваного ворога