Багато хто любить шинку, проте побоюються купувати її в магазині через добавок. Однак мало хто знає, що це блюдо можна приготувати в домашніх умовах з курячого м'яса. Смачний рецепт курки в желе розповіли на YouTube-каналі "Другая кухня".

Цей рецепт простий в приготуванні і доступний за вибором продуктів. Отримане блюдо здатне відмінно замінити магазинну ковбасу і прикрасити практично будь-який стіл.

Читайте Знай в Google News!

Для приготування курки в желе необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

  • Філе курячої грудки і курячих стегон - 1,5 кг
  • Часник сушений - 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки
  • Паприка мелена - 1 ч. ложка
  • Коріандр мелений - 1 ч. ложка
  • Желатин - 25 г
  • Сіль - 2 ч. ложки

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Чекайте на справжню лавину подорожчань: що підніметься у ціні через зростання тарифів і валютного курсу Суд відмовив українцеві в опікунстві над батьком з інвалідністю, хоча проблем не мало бути З початку навчального року в українських школах вводять обмеження: що зміниться для першоклассників Пенсіонерам пообіцяли спеціальні надбавки: виживати стане простіше, але не всім
Показати ще

1. М'ясо необхідно порізати дрібними шматочками і покласти в посуд.

2. До м'яса додати сіль, часник, перець, паприку, коріандр і добре все перемішати.

Приготування курки в желе, кадр з відео: YouTube Другая кухня
Приготування курки в желе, кадр з відео: YouTube Другая кухня
приготування курки в желе, кадр з відео: YouTube Другая кухня

3. Додати до м'яса желатин і добре перемішати.

4. Викласти отриману суміш у форму для випікання і накрити її фольгою.

Приготування курки в желе, кадр з відео: YouTube Другая кухня
Приготування курки в желе, кадр з відео: YouTube Другая кухня
приготування курки в желе, кадр з відео: YouTube Другая кухня

5. Форму для випікання потрібно поставити у вхідну форму з водою.

6. Отриману конструкцію потрібно відправити в духовку на 50-70 хвилин при температурі 170 градусів.

7. Після приготування курці потрібно дати охолонути і поставити її в холодильник на 6 годин.

Приготування курки в желе, кадр з відео: YouTube Другая кухня
Приготування курки в желе, кадр з відео: YouTube Другая кухня
приготування курки в желе, кадр з відео: YouTube Другая кухня

8. Далі потрібно витягнути блюдо з форми, після чого його можна подавати до столу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пельмені з незвичайною начинкою: кращий рецепт холостяків, який оцінить кожна жінка

Як повідомляв портал "Знай.uа", соковиті котлетки" шкільні " за рецептом наших мам-згадай смак дитинства

Також, "Знай.uа" писав, квашена капуста за смаком, як Бочкова: консервуємо хрустку закуску на зиму