2-річного малюка довели до критичного виснаження в одному з дитячих будинків у Сімферополі.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає російський телеканал в Facebook.

Повідомляється, що дворічного хлопчика-сироту відправили в будинок дитини для дітей з ураженням ЦНС і порушенням психіки "Ялинка", що в Сімферополі. Ще в березні 2020 року прийомна мати Ольга отримала дозвіл на усиновлення, проте їй не дозволяли навіть побачити дитину до серпня, звинувачуючи у всьому пандемію коронавірусу.

Коли Ольга забрала малюка з "Ялинки" додому, то виявила вкрай неприйнятний стан дитини – він був дуже виснажений. Жінка відразу ж лягла з ним в лікарню. Лікарі діагностували у хлопчика деформацію черепа, критичне виснаження, зневоднення і рахіт.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Мені лікар так і сказала, що ми його візьмемо, але гарантій не даємо, що він буде жити", - розповідає Ольга.

Громадські діячі звинуватили прийомну матір в спробі "хайпанути". Координатор соціальних нянь Валентина Тарасенко заявила, що вкрай обурена поведінкою опікунів і пояснила, що дитбудинок – це не сім'я і діти звідти не виходять ідеальними і здоровими, тим більше, коли вони спочатку йдуть з діагнозами. Але незважаючи на це, за словами Валентини, в "Ялинці" здійснюється регулярний і якісний догляд за дітьми.

Прокуратура Криму організувала перевірку установи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі медики рятують однорічну дитину, яка перекинула на себе каструлю з окропом.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Туреччині після землетрусу під завалами врятували 4-річну дівчинку.

Також Знай.иа писав, що у новонародженої дівчинки облазить шкіра, рідкісне захворювання не дає життя: одна на мільйон.