Українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує шанувальників спокусливими фото і незвичайним гумором. Цього разу вона вирішила не відступати від традицій і похвалилася великим досягненням на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Леся Нікітюк повідомила підписникам, що на "Новому каналі" вийшло вже два нових випуски тревел-шоу "Le Маршрутка" і запитала, чи влаштовує їх час, коли йде передача.

Читайте Знай в Google News!

"Важливо‼️ В ефір вийшло цілих 2 випуски @lemarshrutka_official "Карпати" та "Харківщина" програми вже є на ютюб( силка в профілі) 5 запитань від ведучої... але не не, одне і те ж. Вас влаштовує час виходу програми і день? Ви встигаєте включати Новий канал в понеділок 18.00?? Напишіть в коментарях плиз" - написала Леся Нікітюк.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

До публікації зірка додала фотографію, де вона позує на лавочці з піддонів в парку. Цього разу Нікітюк вибрала досить строгий образ, адже всі елементи одягу на ній мають чорний колір. На телеведучій можна побачити топ, легкий плащ, капелюх, черевики і звичайно ж короткі шортики, дякуючи яким шанувальники можуть розглянути її стрункі ноги.

Леся Нікітюк, фото: Instagram lesia_nikituk
Леся Нікітюк, фото: Instagram lesia_nikituk
Леся Нікітюк, фото: Instagram

У коментарях до публікації користувачі відповіли на запитання Нікітюк. Відповіді розділилися на два табори: одним час виходу шоу не підходить і вони просили перенести його на пару годин пізніше, а для інших це не грає ролі, адже вони дивляться програму в Інтернеті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк зазирнула "під маску" маску Фреймут на " Танці з зірками"

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк відверто зізналася, що доводить її до сліз