Співачка з Прикарпаття переспівала Українські народні пісні з новим звучанням. Про це розповіли у виданні "Укрінформ".

Повідомляється, що Прикарпатська співачка Іванка Червінська випустила альбом "Покоси", де переспівала кілька українських народних пісень у сучасному аранжуванні Геннадія Бондаря.

Читайте Знай в Google News!

Співачка зізналася, що реліз альбому був запланований ще на весну 2020 року, проте його довелося відкласти через пандемію. Альбом "Покоси" буде доступний на всіх інтернет-майданчиках цієї п'ятниці, крім того його можна буде послухати на платформі YouTube.

У реліз увійшло 8 треків, матеріал до яких музиканти накопичували протягом трьох років. Альбом названий на честь одного з них - "Покоси". Нещодавно співачка презентувала кліп на цю пісню.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу
Показати ще

Іванка каже, що саме музичний смак Геннадія Бондаря ліг в основу аранжувань до пісень і тепер вони звучать більш сучасно.

"Ми вважаємо, що з таким аранжуванням, сучасним форматом народних пісень вдасться залучити до них більше молоді, зробити їх популярними серед молоді. Геннадію вдається дуже якісно підкреслити звучання народних пісень сучасними стилями, не здешевити їх, а зробити ще виразніше" - додала Іванка Червінська.

Іванка Червінкська, фото: Укрінформ
Іванка Червінкська, фото: Укрінформ
Іванка Червінкська, фото: Укрінформ

Співачка зізналася, що вже отримала позитивні відгуки про альбом і зараз вони з музикантами розмірковують, як презентувати пісні у форматі живих виступів.

Іванка Червінкська, фото: Укрінформ
Іванка Червінкська, фото: Укрінформ
Іванка Червінкська, фото: Укрінформ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українці почують справжній голос Чорнобиля

Як повідомляв портал "Знай.uа", Бумбокс показав історію України за 30 років Незалежності в одному ролику

Також, "Знай.uа" писав, що учитель українського" відчитав " Бабкіна