Популярна телеведуча Ольга Фреймут публічно дала урок дочки від першого шлюбу. Про це стало відомо з Instagram Злати Мітчелл.

Повідомляється, що дочка Ольги Фреймут Злата Мітчел розмістила несподівану публікацію, де розповіла про зміну поглядів і світогляду.

Читайте Знай в Google News!

За її словами, до таких змін призвело останнє літо, яке було повно вечірок і різних знайомств. У підсумку дівчина зробила висновок, що тепер їй не потрібні друзі.

"Ви, не варті моєї уваги та енергії. Найбільший урок, який мені викладало життя, полягає в наступному: ти єдине, що у тебе є" – написала Злата Мітчелл.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Публікація Злати Мітчелл: Instagram
Публікація Злати Мітчелл: Instagram
Публікація Злати Мітчелл: Instagram

У коментарі до публікації Ольга Фреймут висловила свою думку і дала дочці цінну життєву пораду. Вона підтримала Злату, однак підкреслила, що не потрібно відмовлятися від друзів.

"У мене були різні періоди в житті: друзів було багато в моменти піку популярності. А коли я вибрала "життя для себе", на свій розсуд бути щасливою, - зникли. Залишилися троє-четверо. У цьому цінність дружби - бути поруч до кінця. Не відмовляйся від друзів, Злата. Але не шукай їх панічно - придивляйся до тих, хто поруч " - написала Ольга Фреймут.

Відповідь Ольги Фреймут на публікацію Злати Мітчелл: Instagram
Відповідь Ольги Фреймут на публікацію Злати Мітчелл: Instagram
відповідь Ольги Фреймут на публікацію Злати Мітчелл: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ольга Фреймут вилаяла українців за поведінку в готелях

Як повідомляв портал "Знай.uа", Фреймут "віджала" у Лесі Нікітюк юного красеня

Також, "Знай.uа" писав, що Фреймут вперше зізналася, як боролася за свого чоловіка з Нікітюк