На Прикарпатті переобраного голову ОТГ спіймали на хабарі. Про це розповів депутат від "Слуги народу" Ігор Фіс під час прямого ефіру на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що переобраного голову Олешанської ОТГ, Тлумацького району, Богдана Двояка спіймали на хабарі.

Читайте Знай в Google News!

За словами Ігоря Фіса, поліцейські встановили факт хабарництва за участю Богдана Двояка щодо земельних ділянок.

"Це колишній голова села Олеші, який балотувався на голову ОТГ. Наш кандидат АТОвець Микола Дземан програв йому 500 голосів, хоча його багато хто знав і підтримував. І через один день після народного волевиявлення Національна поліція разом з департаментом стратегічного розслідування затримала людину, яка виграла вибори і розповідав, яким він буде чесним головою ОТГ, на хабарі в 500 доларів за земельні ділянки. Ще не були оголошені результати виборів, а людину вже затримали на хабар" - сказав Ігор Фіс.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Богдан Двояк, фото: Прикарпаття Online
Богдан Двояк, фото: Прикарпаття Online
Богдан Двояк, фото: Прикарпаття Online

Варто зазначити, що ще будучи на посаді голови Олеші, Богдан Двояк був ініціатором створення Олешанської ОТГ. До неї належать Делівська, Будзинська, Долинська, Озерянська та Олешанська сільські ради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що самий "голодний" чиновник брав хабарі хінкалі

Як повідомляв портал "Знай.uа", п'яний хабарник у Рівному притоптав поліцейського під час алкотесту і той заговорив віршами

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом чиновниця "продалася" за пісок