Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків зробив свій вибір на місцевих виборах. Про це міський голова розповів на особистій сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що в неділю, 25 жовтня, з 8 ранку до 8 вечора українці можуть проголосувати на місцевих виборах. Городяни в праві віддати голос за тих, кого бажають бачити в ролі міського голови, члена міської та обласної рад, а також головою територіальної громади.

В Івано-Франківську, поряд з іншими містами України, також почалися місцеві вибори. Поки що чинний градоначальник Руслан Марцінків прийшов на свою виборчу дільницю, щоб віддати голос за фаворита.

"Ранок 25 жовтня починається не з кави, а з голосування. Хто теж вже встиг виконати свій громадянський обов'язок?"- пише Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Руслан Марцінків на виборах / фото: Facebook
Руслан Марцінків на виборах / фото: Facebook

Варто відзначити, що в 2020 році на посаду мера Івано-Франківська знову подав свою кандидатуру Руслан Марцінків. Чинний мер вирішив знову спробувати свої сили в боротьбі за крісло міського голови. Цього разу політик виступає від політичної партії ВО"Свобода".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Прикарпатті священика відсторонили від служіння через участь у виборах.

Як повідомляв портал Знай.иа, Марцінків використовує патронатну службу для обходу законодавства.

Також Знай.иа писав, що Марцінків виконав рекордну кількість обіцянок.