На Прикарпатті неадекват влаштував стрілянину посеред дня. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 21 жовтня о 16:03 в місті Долина на лінію «102» надійшло повідомлення про чоловіка, який здійснює постріли з балкона в квартирі п'ятиповерхової будівлі.

Читайте Знай в Google News!

Поліцейські відразу ж вирушили на місце події. По прибуттю вони встановили, що 27-річний житель Долини перебрав з алкоголем і перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння вийшов на балкон власної квартири з талоном з пневматичного пістолета марки "TROOPER".

Правоохоронці успішно затримали хулігана та вилучили його зброю. Через сильне алкогольне сп'яніння хлопець не міг нічого пояснити. У квартирі він знаходився один.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Затримання стрілка, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області
Затримання стрілка, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області
затримання стрілка, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

В результаті події жодна людина не постраждала. Хуліган зміг потрапити в припаркований біля будинку автомобіль і завдав йому пошкодження. У транспортному засобі не було людей.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 КК. Незабаром слідчі повідомлять про підозру чоловікові. Максимальне покарання-обмеження волі на строк до п'яти років. Досудове розслідування триває.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі закоханий псих розстріляв дівчину

Як повідомляв портал "Знай.uа", київські патрульні показали, як не треба паркуватися

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові на агітаторів Зеленського напали з ножем