На Луганщині чоловік викинув дружину з балкона. Про це розповіли в програмі "Стосується шкірного" на телеканалі "Інтер".

Повідомляється, що мешканку Луганщини 27-річну Дарину Конєву викинув з балкона чоловік Олексій, який працював у правоохоронних органах.

Читайте Знай в Google News!

Конфлікт почався, коли дружина попросила вкласти спати дочку Діану. Маленька дівчинка стала єдиним свідком скандалу, після якого її батько викинув маму з четвертого поверху.

"Не пам'ятаю, як я особливо летіла. Пам'ятаю, що билася об гілки, об шиферку вдарилася, перекинулася і впала обличчям вниз" - прокоментувала Дарина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Про те, що Дарину спробував вбити колишній чоловік, розповіла її сестра. Рідні дуже побоювалися, що чоловік може використовувати зв'язки в правоохоронних органах, щоб уникнути покарання.

«З ВИСОТИ ПОДРУЖНЬОГО ПАДІННЯ»

«З ВИСОТИ ПОДРУЖНЬОГО ПАДІННЯ» — дивіться сьогодні о 18:00 на «Інтері». 27-річна Дарія Конєва з Луганщини вже понад три тижні в реанімації після падіння з четвертого поверху. Так закінчилася сварка між колишнім подружжям. Конфлікт почався, коли Дарія попросила чоловіка вкласти дитину спати. Саме малолітня Діана і стала свідком скандалу, після якого її мати опинилася в лікарні з численними забоями і переломами. Подібна ситуація трапилася два роки тому на Волині. Ірина Савчук потрапила до реанімації після того, як її хлопець, відомий футболіст, скинув її з дев'ятого поверху. Дівчина вижила чудом, а винуватець і досі на свободі. У студії «Стосується кожного» ми говоримо з жінками, які пережили насильство і намагаються довести, що було скоєно злочин проти їхнього життя.

Geplaatst door «Стосується кожного» op Maandag 3 augustus 2020

В ефірі програми Дарина розповіла, що її чоловік пив алкоголь і вона попросила його припинити. Після цього зав'язалася сварка і п'яний Олексій звинуватив дружину в зраді, що їй не сподобалося. Дарина сказала чоловікові, що буде розлучається з ним, що не на жарт розлютило чоловіка, він почав погрожувати їй розправою і вдарив.

Дарина спробувала втекти від чоловіка. Вона вибігла на балкон і кликала на допомогу. За нею прийшов Олексій, підняв жінку на руки і скинув вниз з четвертого поверху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що колишня дружина Притули розповіла про домашнє насильство

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі десятирічний хлопчик заступився за матір і зарізав п'яного батька

Також, "Знай.uа" писав, що топ-модель по-українськи Костромічова раптово заговорила про насильство