На Прикарпатті попрощаються із загиблим ветераном АТО. Про це розповів голова ГО " Об'єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на Сході України імені Романа Шухевича" Олександр Соколовський у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 18 жовтня, після довгої боротьби з важкою хворобою, в Києві помер калушанин Залиський Олександр Олександрович 1965 року народження. Чоловік брав участь у ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, а також захищав Україну в зоні проведення АТО.

Читайте Знай в Google News!

Олександр Задиський служив у 1-й окремій Гвардійській танковій бригаді в/ч В1688. У місті Калуш проживав за адресою вул. Пушкіна 7.

Заліський Олександр Олександрович, фото: Facebook Олександр Соколовський

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Похорон Олександра Залеського заплановано на середу 21 жовтня, на 11:00 в місті Калуш, в церкві УГКЦ "Зішестя Святого Духа", яка розташована в мікрорайоні Височанка неподалік міського кладовищ.

Попрощатися з померлим Олександром можна сьогодні, 20 жовтня, в будинку панахиди при церкві "Зішестя Святого Духа".

Публікація Олександра Соколовського: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині померла вчителька, ридає вся школа

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі помер легендарний артист і керівник театру

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині раптово помер ангел у білому халаті, Україна ридає