Вчені виявили новий симптом коронавірусу. Про це розповіли у виданні "Факти".

Повідомляється, що британські вчені виявили, що у хворих коронавірусом, крім уже відомих симптомів, спостерігається шум у вухах.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, у Великобританії були зафіксовані випадки повної втрати слуху у пацієнтів після захворювання коронавірусом у важкій формі.

Вчені попередили медиків про те, що при роботі з хворими Covid-19 також варто звертати увагу на будь-які скарги щодо втрати слуху або шуму у вухах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зв'язок між захворюванням коронавірусом і проблемами зі слухом будуть відстежувати і далі.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Варто зазначити, що в основними симптомами коронавірусу є кашель, біль в горлі, підвищена температура тіла, а також втрата запаху і смаку. Примітно, що багато симптомів коронавірусу збігаються з симптомами грипу. Єдиною відмітною ознакою Covid-19 медики називають повну втрату запахів при відсутності нежиті.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що посилення карантину ще попереду

Як повідомляв портал "Знай.uа", у розпал пандемії політики влаштували "антикоподібне" мега-свято

Також, "Знай.uа" писав, що рівень бідності українців зросте через Covid-19