У Миколаєві лікарям видали невідповідні пристосування для роботи з хворими коронавірусом. Про це розповіла завідувачка відділення гемодіалізу та нефрології, заслужений лікар України Тетяна Костиненко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Тетяна Костиненко зазначила, що лікарям з відділення гемодіалізу для роботи з хворими коронавірусом МОЗ видало невідповідні одноразові халати і будівельні окуляри.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні вкотре отримали засоби індивідуального захисту - видали "що попало". авось зійде. Наприклад, непридатний одноразовий халат... чим би ще заощадило наше керівництво лікарні, щоб "захистити" персонал?"- написала Тетяна Костиненко.

Публікація Тетяни Костиненко: Facebook

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після цього медик обурилася, що проводити робочий день в цих окулярах і халатах практично нереально. Також Тетяна Костиненко додала, що видані засоби захисту не мають жодних захисних властивостей проти коронавірусу.

"А 4 – 5 годин гемодіалізу ви пробували відпахати в ...вибачте, цьому непридатному для захисту від covid ла*ні, яке закупили задорого? Спасибі, приходьте до нас! Ласкаво просимо в наш світ!!!"- додала Тетяна Костиненко.

До публікації вона додала відео, на якому продемонструвала отримані засоби захисту.

Сегодня в который раз получили средства индивидуальной защиты —выдали «что попало». авось сойдёт Например строительные очки, непригодный одноразовый халат... чем бы ещё сэкономило наше руководство больницы,чтобы «защитить» персонал? А 4– 5 часов гемодиализа вы пробовали отпахать в ...извините, этом непригодном для защиты от covid дерьме , которое закупили задорого? Спасибо, приходите к нам! Добро пожаловать в наш мир!!!

Geplaatst door Tetyana Kostynenko op Dinsdag 13 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чернівчанина підкосив коронавірус разом з грипом

Як повідомляв портал "Знай.uа", Степанов розповів, чому медикам дають будівельну форму

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом катастрофічно не вистачає ліжок для хворих з коронавірусом