Маленька дитина випадково закрила маму на балконі. Про це розповіли на сторінці ДСНС Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 15 Жовтня рятувальникам Івано-Франківська надійшло повідомлення про те, що в одному з житлових будинків по вулиці Ленкавського жінка не може вибратися з балкона. Пізніше з'ясувалося, що її випадково закрив півторарічний син.

Читайте Знай в Google News!

По прибуттю рятувальники виявили жінку на балконі. За допомогою пожежної драбини співробітники ДСНС змогли спустити жінку з балкона, після чого вона потрапила додому.

Завдяки оперативним діям рятувальників дитина не встигла злякатися відсутності мами, а жінка не сильно замерзла.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Все закінчилося теплими обіймами" - вказали в повідомленні ДСНС Івано-Франківської області.

повідомлення ДСНС Івано-Франківської області: Facebook

До публікації додали кілька фотографій, на яких можна побачити, як співробітники ДСНС за допомогою сходів дісталися до балкона, де була закрита жінка.

рятувальники рятують жінку, фото: ДСНС Івано-Франківської області

рятувальники рятують жінку, фото: ДСНС Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомий український педіатр, телеведучий і доктор Євген Комаровський у новому випуску своєї передачі "невідкладна допомога" підняв тему висипу у дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", родина тернополян "позеленіла" через гриби, медикам довелося попітніти

Також, "Знай.uа" писав, що мати піврічної дівчинки морила маленьку дочку голодом і замикала в шафі. Також стали відомі і деякі подробиці цієї історії.