Дмитро Комаров з "світу на виворіт" провів карантин разом з дружиною. Про це Александжра Кучеренко розповіла в інтерв'ю для видання "Факти".

Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко трохи розповіла про сімейне життя з телеведучим, яку вони намагаються приховувати. Дівчина зізналася, що на карантинних канікулах вони з чоловіком змогли проводити більше часу разом.

Читайте Знай в Google News!

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: Facebook Дмитро Комаров

За словами Олександри, під час канікул, пара весь час перебувала разом: вони спілкувалися, дивилися фільми і ходили на романтичні побачення. Однак, навіть перебуваючи вдома, зірки не забували про роботу. Дмитро вів підготовку до нового сезону "Світ на виворіт", який повинен пройти в Китаї, а його дружина займалася англійською та іспанською мовою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Олександра Кучеренко розповіла, як вони з Дмитром Комаровим відсвяткували річницю весілля. Вона підкреслила, що її чоловік побував практично в кожному куточку світу, але найбільше йому сподобалася Індія. У зв'язку з цим святкування проходило саме в індійському стилі.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: Facebook Дмитро Комаров

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина Комарова Кучеренко вразила стрункою фігурою в пікантному корсеті

Як повідомляв портал "Знай.uа", у родині Комарова з "Світ навиворіт" народилася довгоочікувана дівчинка

Також, "Знай.uа" писав, що дружина Комарова зі "Світу навиворіт" схвилювала українців "вологою" красою