На Прикарпатті сталася смертельна ДТП. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 10 жовтня в Яремче, о 21:05, на трасі Н-09 "Мукачево — Івано-Франківськ — Львів", автомобіль злетів з дороги. В результаті двоє людей загинули і ще троє постраждали.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з інформацією поліції водій Volkswagen Touareg не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги і з'їхав в обрив. В автомобілі крім водія знаходилися ще четверо пасажирів.

В результаті ДТП кілька пасажирів загинули на місці події: 31-річний житель міста Яремче і 24-річний житель Чернівецької області.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

ДТП На Прикарпатті, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

ДТП На Прикарпатті, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

27-річного водія із закритою черепно-мозковою травмою та переломом лопатки, разом з 25-річним пасажиром, у якого струсу головного мозку, було доставлено до Яремчанської лікарні.. Ще один 24-річний пасажир отримав перелом кісток черепа і був доставлений в Івано-Франківську обласну лікарню.

В даний момент поліцейські з'ясовують обставини події. У водія взято аналіз крові для перевірки на кількість алкоголю в організмі.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "синій" киянин з дітьми в салоні зніс з дороги три автомобілі

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Холостяка" збила людину на смерть і зникла, а одружений коханець відрікся від неї

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі 12-річний школяр потрапив під колеса КамАЗа на переході