У середу, 7 жовтня, у селі Гошів Долинського району (Івано-Франківська область) сталася серйозна ДТП, яка дивом не обернулась фатальними наслідками.

Про це говориться у повідомленні пресслужби УДСНС.

Водій автомобілю "ВАЗ" не впорався з керуванням і вилктів у кювет. Чоловік опинився заблокованим у власній автівці, на місце ДТП викликали рятувальників, які визволили водія. На щастя, обійшлося без серйозних травм.

Нагадаємо, дівчина, яку у неділю, 4 жовтня, на переході у Броварах збив п`яний поліцейський, втратила зір та потребує безлічі дорогих операцій. Про це повідомляє засновник спільноти dtp.kiev.ua Влад Антонов на офіційній сторінці у Facebook. 22-річна Марина Чамара дивом вижила, її матір, що була з нею на тому злощасному переході, померла на місці. Зараз дівчина знаходиться у Центральній районній лікарні Броварів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем в палаючій машині згоріло три студенти.

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів.

Нещодавно Знай передавав, що в Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто.