Кошти для ліквідації наслідків повені на Прикарпатті освоюють надто повільно. Про це розповіли в сюжеті ТРК "Вежа".

Повідомляється, що в обласній державній адміністрації з читають, що робота над ліквідацією наслідків повені на Прикарпатті йде надто повільно. При тому, що фінансування з держбюджету приходить вчасно.

Читайте Знай в Google News!

Наразі в регіоні тривають ремонтні роботи на пошкоджених об'єктах. З виділених 480 мільйонів гривень на даний момент використані лише 43%.

ремонтні роботи на Прикарпатті, кадр з репортажу ТРК Вежа: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Зараз роботи йдуть на дев'яти об'єктах, які найбільше постраждали під час дій стихії. Для цього з резервного фонду держави виділено 50 мільйонів гривень. Вже готова відповідна документація, складені договори з підрядниками та отримані позитивні експертні висновки.

Також проведено комплекс робіт з розчищення автомобільних доріг державного значення. Крім того чиновники стверджують, що незабаром буде відновлено постачання газу в усі населені пункти.

Щодо ремонту доріг на Прикарпатті місцева влада обіцяє реагувати на кожне звернення і закликає місцевих жителів не перекривати автомагістралі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кияни добираються на роботу вплав

Як повідомляв портал "Знай.uа", Львів тоне у смітті на тлі" сліпих " комунальників Садового

Також, "Знай.uа" писав, що ураган перетворив Харків на місто розчавлених машин