Невеликий дощ затопив каналізацію в Івано-Фрапнковську. Про це розповіли на сторінці "Комуналка ІФ" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що вранці 8 жовтня в Івано-Франківську пройшов невеликий дощ. В результаті цього по вулиці Лепкого виявилися затопленими практично всі каналізаційні люки.

Читайте Знай в Google News!

"Дощик був вранці невеликий... Забиті на Лепкого майже всі каналізації від готелю Надія до Привокзальної. Лепкого 26, 42, 48."- зазначено в повідомленні.

повідомлення про затоплення Франківська: Facebook Комуналка ІФ

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До публікації додали кілька відео, на яких можна побачити, що зливні колектори біля дороги повністю затоплені.

У Франківську затоплені колектори, кадр з відео: Facebook Комуналка ІФ

У Франківську затоплені колектори, кадр з відео: Facebook Комуналка ІФ

Примітно, що кількома днями раніше потужна злива практично повністю затопила вулиці Івано-Франківська. В результаті центр міста опинився під водою, що ускладнило рух автомобілів. Також сильний вітер звалив кілька дерев, стовп електропередач і білборд.

Варто зазначити, що проблема із затопленням Івано-Франківська існує досить довгий час. Мер міста Руслан Марцінків зізнався, що подібне відбувається через те, що міська система водовідведення не витримує навантаження.

Він запевнив франківчан, що влада веде роботу над цим питанням, але додав, що для повної реконструкції системи зливу необхідна велика сума грошей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тернополяни опинилися у водній пастці через зливу

Як повідомляв портал "Знай.uа", кияни добираються на роботу вплав

Також, "Знай.uа" писав, що найпотужніша злива перетворила Хмельницький на Венецію