В Івано-Франківській області рятувальники розшукали грибників, які заблукали в лісі. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 1 жовтня. Близько 10 години черговому рятувальному посту урочища Заросляк Ворохтанського пошуково-рятувального відділення спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення надійшов виклик про те, що двоє жителів Івано-Франківської області заблукали в лісі. Ними виявилися громадяни, які проживають у селі Заріччя Надвірнянського району. За їх словами, в середу, 30 вересня, вони вирушили за грибами, проте заблукали в районі лісового масиву урочища Заросляк смт. Ворохта.

На пошук грибників відразу ж направили рятувальників Ворохтянського пошуково-рятувального відділення. Через майже 4 години співробітники ДСНС знайшли заблукалих жителів області в лісовому масиві на урочищі Хеде смт. Ворохта. Грибників забрали і проводили до урочища Заросляк, звідки вони вирушили до місця проживання.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Карпатах чоловік впав у гіпоглекімічну кому.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Карпатах бродить ветеран війни на Донбасі.

Також Знай.иа писав, що виконуючий обов'язки старости Кропивницького округу Михайло Барнич повідомив до Калуської міської ради про те, що у Кропивнику утворилася прірва на відстані 300 метрів від житлових будинків.