Встановлено причину масового отруєння людей на Прикарпатті. Про це розповіли на порталі Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що станом на 30 Вересня на Прикарпатті налічується 194 людини, які захворіли на гостру кишкову інфекцію.

Читайте Знай в Google News!

З них 135 перебувають на амбулаторному лікуванні, а 42 були госпіталізовані. Виписали з лікарні 17 осіб.

Всі постраждалі обідали в одному і тому ж закладі громадського харчування, в їдальні ТОВ "Фабрика їжі" на заводі "Леон".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Співробітники "Івано-Франківського обласного лабораторного центру" встановили, що до виникнення кишкової інфекції при вело порушення правил гігієни співробітниками їдальні.

"Обставини, що сприяли виникненню спалаху - не дотримання правил особистої гігієни працівниками кухні."- сказано в повідомленні управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Медики, лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині троє дітей наїлися отруєних грибів, сестра нагодувала замість борщу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополян душить моторошний сморід ночами, причина знайшлася в несподіваному місці

Також, "Знай.uа" писав, що картопля виявився небезпечний для здоров'я