У місті Коломия Івано-Франківської області зросла кількість пацієнтів, у яких діагностували гостру кишкову інфекцію. Детальніше про це розповідає прес-служба Центру громадського здоров'я МОЗ України.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що кілька днів тому в Коломиї зафіксували 101 людину, у яких була діагностована гостра кишкова інфекція. Як виявилося, всі з них напередодні їли в їдальні "Леон". Попередньо, причиною отруєння стали сосиски.

Станом на п'ятницю, 25 вересня, кількість постраждалих зросла до 124 осіб, 50 з яких були госпіталізовані. Решта знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зараз співробітники місцевого лабораторного центру досліджують зразки харчових продуктів, проб води і змивів з об'єктів навколишнього середовища. Тривають протиепідеміологічні та профілактичні заходи, а також епідеміологічне розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині на одному з ринків продавали капкани. Свідомі городяни повідомили про це в поліцію і управління муніципальної інспекції.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тернополяни поскаржилися на страшний сморід по всьому місту. Неприємний запах органічного походження поширився в усі райони міста і став причиною для переляку.

Також Знай.иа писав, що картопля, яку так люблять українці, може бути дуже небезпечна для здоров'я. Існує ряд ознак, за якими можна визначити небезпеку овоча.