Дочка військової Тетяни Варави, яка наклала на себе руки, хоче розібратися в причинах смерті матері. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Повідомляється, що Тетяна Варава працювала в 28-й механізованій бригаді в Одесі. 26 вересня жінка вчинила самогубство, що і підтвердила експертиза. Однак дочка загиблої каже, що Тетяна ніколи не страждала депресією і хоче дізнатися причини такого вчинку матері.

Читайте Знай в Google News!

Багато колег по роботі кажуть, що останнім часом жінка поводилася дуже дивно і ніби намагалася щось сказати, але не могла.

Тетяна Варва, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про це говорить і дочка Тетяни, з якою вона говорила перед тим, як вистрибнути з вікна.

"Близько 05:00 вона подзвонила з максимально сумним голосом, почала вибачатися. Вона мовчала, щось шепотіла. Я чула відлуння і нікого більше не було на кухні. Мати попросила бути з нею на зв'язку весь час. Вона вдихає, як ніби хоче щось сказати. "Пообіцяй, що у тебе все буде добре, що у тебе буде щаслива сім'я"... Вона сказала, що зараз стрибне. Я відповіла: "Мама, немає причин для таких дій". Вона почала повторювати: "Лапочка, я тебе люблю. Я зараз стрибну"" - розповіла Людмила Варва.

Після цієї розмови жінка відключилася і не брала трубку. Людмила відразу ж поїхала в Одесу і продовжувала дзвонити матері. В один момент трубку взяв чоловік і повідомив сумну новину.

Людмила не сумнівається в результатах експертизи, проте каже, що у її матері повинна була бути причина так вчинити.

Примітно, що Тетяна проходила як свідок у справі з банком в Кіровоградській області, де вона працювала раніше. У квітні жінку перевели в статус підозрюваної, але за словами адвоката, їй нічого не загрожувало, тому вона не переживала за це. Людмила також вважає, що дана справа не є причиною самогубства матері.

"Яка у мене позиція: я не хочу нікого звинувачувати в цьому, вже є висновок експерта, що це самогубство. Це зрозуміло. Але причина ... мені б хотілося, щоб слідчий максимально попрацював з усіма доказами. У цієї людини не було ніяких приводів закінчувати з життям, у неї були плани на майбутнє. Я не хочу звинувачувати командира і частину. З командиром вона була в хороших відносинах. Я просто хочу, щоб цю справу не зам'яли, тому що йде розслідування по іншій. Щоб оцінили всі підстави. Я б зробила все, що від мене залежить" - додала Людмила Варва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині померла жінка, з якою розправився "зять"

Як повідомляв портал "Знай.uа", молодий закарпатець залишився без голови у київському метро

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині зневірений чоловік підпал себе через пенсію