На Прикарпатті в озері знайшли тіло чоловіка. Про це розповіли на порталі ДСНС Івано-Франківської області.

Повідомляється, що 29 вересня о 07:50 Співробітники поліції відправили повідомлення в службу ДСНС про те, що в селі Хриплин Івано-Франківської області в озері виявлено тіло без призаків життя.

Читайте Знай в Google News!

На місце події відразу ж вирушила команда рятувальників. О 09:20, за допомогою човна вони дісталися до тіла, витягли його на поверхню і віддали в руки співробітників поліції.

У водолазно-рятувальних роботах брали участь шестеро осіб особового складу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, а також одна одиниця техніки та один човен.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Особистість людини і обставини його загибелі залишаються невідомими. В даний момент поліцейські з'ясовують всі обставини події.

рятувальники дістають тіло з озера, фото: Прикарпаття online

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві біля станції метро "Мінська" раптово померла Літня жінка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині водій автомобіля Renault допустив наїзд на 49-річну жінку і зник з місця ДТП

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові на сходинках станції метро "Холодна Гора" був виявлений труп чоловіка.