Дружина покійного Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук згадала, як пройшов останній День народження артиста. Про це вона розповіла в інтерв'ю для програми "Світське життя".

Світлана згадала, що в той день в їхньому будинку було дуже багато гостей і дуже голосно грала музика 90-х, яку так любив Кузьма. Вона підкреслила, що свято тривало до ранку, проте сусіди не скаржилися на шум і не звертали на це уваги.

Читайте Знай в Google News!

"Хто в цей день дзвонив його вітати, всі були у нас вдома. Тільки хвіртка відкрита, заходили якісь люди, я навіть досі не знаю, хто вони, і це було дійсно свято. Все закінчилося вранці. Грала його улюблена музика 90-х, але без претензій сусідів було" - розповіла Світлана Бабійчук.

Андрій Кузьменко, також відомий як Кузьма Скрябін народився 17 серпня 1968 року. Він загинув в автокатастрофі, яка сталася 2 лютого 2015 року на автодорозі Кривий Ріг — Кіровоград. У музиканта залишилася дочка Марія-Барбара, дружина Світлана і батьки Ольга і Віктор.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дочка Кузьми Скрябіна Барбара зізналася, як пережила смерть тата

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому помітили легендарного Скрябіна

Також, "Знай.uа" писав, що дочка Кузьми Скрябіна з красенем-чоловіком знайшла " Місця щасливих людей"