Чоловік учасниці проекту" Танці з зірками " Олени Шоптенко бізнесмен Олексій Іванов заразився коронавірусом. Про це він розповів на своїй сторінці у соцмережі Instargam.

Олексій Іванов повідомив, що йому стало погано на наступний день після того, як його дружина отримала позитивний тест на коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

"Через добу прокинувшись вранці я відчув, що пора здавати тест. Трохи метушні і... я гордий володар папірця з написом "виявлено"" - написав Олексій.

Після підтвердження хвороби він відразу ж повідомив про це всім, з ким контактував останнім часом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Олексій підкреслив, що не бачить сенсу говорити про симптоми. На його думку будь-які інші захворювання мають логіку в симптомах, на відміну від коронавірусу, тому легко можна зрозуміти, чи варто здавати тест.

Олексій Іванов, фото: Instagram

"Коли ви починаєте задавати собі питання "що за хрінь зі мною відбувається?!" ось тоді точно здавайте аналіз."- додав Олексій.

Також бізнесмен заявив, що не збирається говорити про лікування короавірусу, адже вся інформація вже доступна.

"Єдине, замість драматичних рядків дам одну пораду: змоделюйте в голові, що у вас в руках позитивний тест і подумайте чи знаєте ви що будете робити і куди дзвонити. Заздалегідь продумана логістика, зменшує паніку і полегшує життя.⁣" - звернувся до користувачів Олексій.

На цьому чоловік вирішив закінчити розповідь про коронавірус і порекомендував всім зберігати почуття гумору, навіть в найгіршій ситуації.

Публікація Олексія Іванова: Instagram

Публікація Олексія Іванова: Instagram

Публікація Олексія Іванова: Instagram

Публікація Олексія Іванова: Instagram

Публікація Олексія Іванова: Instagram

Публікація Олексія Іванова: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що хворих коронавірусом Чернівців лікують окулісти

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні за добу 3 627 нових хворих коронавірусом

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві Китайський вірус підкосив 30 дітей