В Івано-Франківську скоротять зимові канікули для школярів. Про це розповів голова Департаменту освіти і науки міста Ігор Максимчук для видання "Суспільне".

Ігор Максимчук зазначив, що через пандемію коронавірусу у Франківську навчальний рік не стартував завчасно. Крім того, процес навчання був змінений, в следсвіі чого слід скоротити канікули взимку.

Читайте Знай в Google News!

"Ми розпочали 2020 навчальний рік з двотижневих канікул. Потім був тиждень дистанційного навчання, а зараз – у звичному режимі. Тому в зимовий період канікули будуть зменшені " - сказав Ігор Максимчук.

Максимчук додав, що для загальноосвітніх закладів термін канікулів протягом року становить не менше ніж 30 днів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ігор Максимчук, Кадр з репортажу суспільне: YouTube

Варто зазначити, що з 21 вересня у Франківську відкрили школи для молодших класів,. Також з 28 вересня планується поступове відкриття навчальних закладів для всіх інших учнів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленьких тернополян відправляють до школи через болото

Як повідомляв портал "Знай.uа", ковід в Україні пішов на спад, тривожні рекорди відступають

Також, "Знай.uа" писав, що у місті Зеленського знайшли винних в епідемії китайського вірусу