На Прикарпатті палійка трави змогла втекти від інспекторів. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що муніципальні інспектори проводили рейд по запобіганню спалювання залишків сухої трави.

Читайте Знай в Google News!

Під час цього рейду вони помітили стовп диму на полі, яке знаходиться поблизу кладовища села Чукалівці. Інспектори злякалися, що загорілося поле і вирушили до стовпа диму, що б з'ясувати всі обставини того, що відбувається.

Наблизившись до місця загоряння вони побачили, що горять залишки засохлих рослин. Також інспектори помітили жінку, яка їх і підпалила. Порушниця побачила наближення муніципалів, сіла на велосипед і втекла, при цьому під час втечі у неї випали вила.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вила, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

У зв'язку з цим в муніципальній інспекції звернулися до порушниці.

"На жаль на швидкості випали Вила. Щоб забрати Вила - зверніться до нас на офіс. З собою мати посвідчення особи, щоб ми могли скласти протокол."- зазначено в повідомленні.

Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві готуються до смогу і смороду через пожежі на торфовищах

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Ужгороді палаючий мотоцикл відкрив портал в пекло

Також, "Знай.uа" писав, що під Хмельницьким чоловік перетворив на попіл будинок екс-дружини