Мешканка Прикарпаття відзначила 100-річний ювілей. Про це розповіли на порталі Тысмиеницкой РДА.

Повідомляється, що мешканка села Єзупіль Тисменицького району Ганна Іванівна Регей відсвяткувала круглу дату в 100 років.

Читайте Знай в Google News!

Привітати пенсіонерку з досягненням цього почесного віку приїхали голова районної ради Тетяна Градюк, керівник апарату районної державної адміністрації Ярослав Татарин, заступник голови районної ради Ігор Федоришин, селищний голова Єзупільської селищної ради об'єднаної територіальної громади Ганна Кушнір та секретар Світлана Кудляк.

привітання для Ганни Іванівна Регей, фото: Тисменицька РДА

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Жінка прожила нелегке життя. Довгий час вона працювала в місцевому колгоспі, виховала двох дочок, пережила втрату чоловіка і безліч змін в країні.

Не дивлячись на революції, голодомор, війни і важкі часи Ганна Іванівна змогла виховати хороші людські якості у своїх дітях. Вона виховала в них чесність, щирість і співчуття, адже у бабусі велика сім'я, яка не залишає її.

Ганна Іванівна Регей, фото: Тисменицька РДА

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові жвава бабуся відсвяткувала 100-річчя

Як повідомляв портал "Знай.uа", найстаріша пара в світі поділилася секретом сімейного щастя

Також, "Знай.uа" писав, що 104-річний довгожитель поділився секретами довголіття