В Івано-Франківську відзначили День Миру. Про це розповіли в репортажі каналу 402.

Повідомляється, що на честь Дня Миру в Івано-Франківську в Палаці Потоцьких створили майстерні на відкритому повітрі, де діти змогли малювати картини і пащу писаьма українським захисникам.

Читайте Знай в Google News!

Дану акцію організував фонд "Карітас". Її мета - підтримати українських захисників, завдяки яким над країною зберігається мирне небо.

"Ми організували таке свято, щоб віддати шану тим воїнам, які зараз стоять на передовій і захищають нашу Батьківщину. Хочемо згадати тих, хто загинув і віддав своє життя" - каже представниця фонду Наталія Кец.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Франківську відзначили День Миру, фото: Ратуша

Під час свята всі бажаючі відвідувачі взяли участь у створенні картини у вигляді голуба в кольорах національного прапора. Також їх пригощали солодощами з гаслами:" Твори добро", "Посміхайся", "Живи в мирі" , "Цінуй себе".

Крім того на заході були присутні і поліцейські, які мали власну локацію, де піднімали розмови на важливі теми: як вирішувати конфлікти і як уникати булінгу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні влаштують свій особистий October Fest

Як повідомляв портал "Знай.uа", Садовий прибув до церкви з армією охоронців, львів'яни прозріли

Також, "Знай.uа" писав, що до Хмельницького прибув голова ПЦУ Епіфаній, щоб "умити" святою водою жінку