Українка перемогла рак і змінила ставлення до життя. Про це розповіли у виданні "Районка".

Повідомляється, що українці Юлії Погорєловій в 24 роки поставили діагноз — рак язика. Це дуже рідкісна і агресивна пухлина, яка швидко прогресує.

Під час лікування жінка пройшла майже 40 опромінень і безліч хіміотерапій. Вона втратила волосся, нюх і можливість розмовляти, але ніколи не здавалася вірила в своє одужання.

Читайте Знай в Google News!

[quote author="" "Я змінила свій стиль, зробила пірсинг на одній з брів, вибрала для себе новий наряд і макіяж. Намагалася виглядати на всі 100. Тому деякі знайомі не знали, що я хворію, думали, що просто змінила імідж. Між хіміотерапіями, а їх у мене було чимало за два роки лікування, я приїжджала додому, з сім'єю відпочивали на повну, їздили на відпочинок до моря, ходили в кафе, тощо. У такі важкі періоди треба максимально жити. Ми зазвичай думаємо, що коли вилікуємося, тоді вже почнемо жити активним життям, але важливо жити вже зараз." - розповіла Юлія Погорєлова.[/quote]

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Жінка підкреслила, що ключем до перемоги над хворобою стало її ставлення до життя, віра в Бога і повна довіра до лікаря.

Після одужання Юлія завагітніла. Лікарі не радили їй народжувати, адже це могло завдати шкоди здоров'ю дитини, проте жінка вирішила залишити дитину. Після цього у неї почалися проблеми зі щитовидною залозою. Але через деякий час Юлія дивом почала одужувати.

"В період одного місяця дивом самопочуття стабілізувалося, я прийшла до норми. Кожні два тижні я здавала аналізи. З кожним разом показники ставали краще. Лікарі говорили, що такого не буває і що це диво. Звичайно, залишилося дуже багато наслідків, з якими мені доводиться зараз жити. Але не хочу про це говорити. Насолоджуюся перемогою." - додала Юлія.

Після цього, через 16 років сімейного життя від Юлії пішов чоловік. Однак вона не сумує, адже зараз доля послала їй чоловіка, який її любить.

Юлія вирішила, що втілюватиме мрії в реальність і відкрила салон краси "Zvezda". Вона дуже любить робити людей красивими і активно займається саморозвитком.

“Знаю одне, що я перемогла рак, тому що мала вагомий стимул для цього - це мої діти і життя разом з ними. Я вдячна рідним і друзям, які підтримували мене в цей важкий час. Велику роль в процесі одужання відіграє те оточення, яке ми маємо. Якщо маєш поруч позитивних людей, тоді не страшно хворіти." - поділилася емоціями Юлія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що батькові двох дітей з Франківська терміново потрібна пересадка нирки

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишній і майбутній чоловік Остапчук вилікував мерзенну болячку

Також, "Знай.uа" писав, що у київському метро виявили невідомі бактерії