Український прикордонник порівняв солдатів ЗСУ зі свинями. Про це розповів блогер Анатолій Штефан на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 19 Вересня Анатолій Штефан в соцмережі "Тік Ток" випадково знайшов відео в якому чоловік порівняв солдатів ЗСУ зі свинями і роздавав їм команди з військового кодексу українською мовою. Даний ролик набрав велику популярність серед громадян РФ.

Кадр з відео: Facebook Анатолій Штефан

Читайте Знай в Google News!

Блогер знайшов сторінку автора відео. Ним виявився Ігор Шатун, який в даний момент проходить службу в ДПСУ Волинської області.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анатолій Штефан написав коментар під відео з проханням видалити його, проте у відповідь отримав образи і був посланий в "далеке плавання".

"Після заскрінення всіх матеріалів і встановлення особистих даних я написав інший коментар під відео. Оприлюднивши його особисті (день народження і домашню адресу) дані які є у вільному доступі і що це його сторінка, а також попередження що даний факт буде оприлюднений. Після цього, майже одразу він видалив дане відео, змінив налаштування на своїй сторінці на "закрита", а вже через кілька хвилин повністю видалив цей аккаунт." - написав Анатолій Штефан.

Публікація Анатолія Штефана: Facebook

На це повідомлення звернули увагу в Державній прикордонній службі і призначили службове розслідування, згідно з яким будуть прийняті відповідні дії.

Публікація Державної прикордонної служби: Facebook

Сам же Ігор Шатун опублікував повідомлення з вибаченнями на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Він назвав свій вчинок необдуманим і ганебним, а також підкреслив, що не мав намірів образити українських військових і сам зробив вибір захищати Батьківщину.

Публікація Ігоря Шаруна: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що іноземець виклав три тисячі доларів хабара за роботу в Україні

Як повідомляв портал "Знай.uа", львівські прикордонники спіймали українця- " перевертня"

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті затримали хасидів-паломників