Руслан Марцінків розповів, як діти у Франківську добиратимуться до школи. На це питання він відповів в ефірі радіо "Західний полюс".

Повідомляється, що в інтерв'ю на радіо Руслан Марцінків відповів на запитання франківчан. Серед них було питання про те, як діти будуть добиратися на навчання в умовах карантину.

Читайте Знай в Google News!

"Будемо звикати, викручуватися. Сидячі місця - це законна вимога, яку ми зобов'язані дотримуватися. Трохи будемо збільшувати випуск транспорту, але, будь ласка, завчасно виходьте на зупинку і їдьте в школу" - відповів Руслан Марцінків.

При цьому, мер Івано-Франківська підкреслив, що більшість дітей повинні навчаться у своєму мікрорайоні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сьогодні є освітні округи і в школи в першу чергу повинні брати дітей з цих округів. А це означає, що радіус школи приблизно такий, який не вимагає транспорту" - додав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків як завжди вранці у четвер на "Найтеплішому"

Руслан Марцінків як завжди вранці у четвер на "Найтеплішому"

Geplaatst door Радіо «Західний полюс» op Woensdag 16 september 2020

Варто зазначити, що кількома днями раніше депутати Франківська прийняли рішення знову відкрити школи для дітей. Про це їх попросили батьки.

Згідно з прийнятим рішенням, з 21 вересня в місті відкриються дитячі садки та початкові школи, а з 28 — всі інші навчальні заклади.

У зв'язку з цим діти готуються до початку навчання вже з Понеділка і багатьох хвилює питання, як це буде відбуватися в умовах карантину.

ПРАВО НА ОСВІТУ #освіта_ІФ Сьогодні на вимогу депутатів міської ради було скликано позачергову сесію, на якій ми...

Geplaatst door Руслан Марцінків op Dinsdag 15 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко знову "кинув" киян, сил немає терпіти

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'яни розгромили Садового через приїзд Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що Кернес полетів у німецьку клініку в" антикоподібній " капсулі