Маленкьому українцю терміново потрібна допомога для перемоги над захворюванням. Про це розповіла волонтерка Людмила Лінник на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що чотиримісячний Емір потрапив до лікарні із запаленням легенів, проте після КТ у нього виявили пухлину великих розмірів, яка тисне на легені і провокує накопичення рідини.

Читайте Знай в Google News!

Хлопчика поклали в реанімацію, він знаходиться на апараті подачі кисню.

Для перемоги над захворюванням Еміру потрібні донори тромбокнцентрату з групою крові 1+. Донорами можуть стати тільки чоловіки віком від 25 до 45 років.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Мама хлопчика Христина щосили хоче врятувати сина і просить усіх небайдужих людей надати допомогу.

"Прошу про допомогу, я дуже хочу щоб моя дитина жила! Емірчик вже пройшов два курси хіміотерапії і його готують до операції в Києві."- попросила допомоги мама хлопчика.

Маленький Емір, фото: Facebook Людмила Лінник

Кров для Еміра можна здати в Івано-Франківській обласній станції переливання крові за адресою Івано-Франківськ, вул.с. Бандери, 23 з 8.30 до 14.30.

При собі обов'язково мати паспорт. Також при здачі крові необхідно вказати, для кого вона призначена, щоб в лікарні її віддали безкоштовно.

Публікація Людмили Лінник: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що онкохвора львів'янка з великим серцем висушує сльози таких же, як вона

Як повідомляв портал "Знай.uа", недоношена Малятко розміром з долоньку потребує термінової операції

Також, "Знай.uа" писав, що маленьку українку спалює рак, мама молить про допомогу