В Івано-Франківську роазлючена дівчина почала викидати речі з вікна. Про це розповіли у виданні "Місто ІФ".

Повідомляється, що 12 вересня, близько 23:00, франківчанка, яка перебувала на емоціях, почала викидати речі з вікна квартири в будинку по вулиці Гаркуші.

Читайте Знай в Google News!

Примітно, що жінка була без одягу і її не бентежили перехожі, які перебували на вулиці. Вона викидала з вікна на дорогу посуд різні домашні речі. Політ з вікна здійснив навіть бідний домашній кіт. Крім цього жінка погрожувала, що і сама стрибне у вікно.

На місце події викликали співробітників поліції. Що стало причиною такої поведінки франківчанки, не відомо. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

кіт, якого викинули з вікна, кадр з відео: Instagram

Очевидці зняли те, що відбувається на відео і розмістили ролик в соцмережах. На ньому можна побачити, дорогу, на якій лежать уламки розбитого посуду, а також бідного кота, якого дівчина викинула з вікна.

"Дівчинку напевно щось розлютило, але біда цьому всьому, що вона і кота викинула, не знаю, що кіт їй зробив" - прокоментував автор відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що нічні Чернівці освітила потужна пожежа, злякалися навіть рятувальники

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишня дружина саудівського шейха благає про допомогу весь світ

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві на острові посеред Дніпра ловили неадеквата з рушницею