Українка відмовляється вірити в смерть синів, які пішли але війну. Про це розповіли на сторінці "Україна для українців" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Валентина Хом'як, мати Володимира і Дмитра, які пропали безвісти у війні на сході в 2014 році, відмовляється визнавати їх мертвими. Обидва чоловіки захищали Україну і служили в батальйоні "Айдар".

Читайте Знай в Google News!

"Жінка могла б отримати мільйони, якби визнала своїх дітей загиблими, проте материнське серце відчуває і досі чекає..."- зазначено в повідомленні.

Валентина чекає, що в один день її діти повернутися додому і вона зможе знову їх обійняти. При цьому жінка до останнього не опускає руки і відчуває гордість за своїх синів, яких по праву можна назвати героями України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Як і ця велична жінка, наша мати Україна ніколи не забуде своїх дітей. Ніколи не пробачить своїм ворогам, тих звірств на її землі, знущань над її синами і дочками!"- додали в повідомленні.

публікація в групі Україна для українців: Facebook

До публікації додали фотографію Валентини Хом'як, яка тримає в руках портрети синів Володимира і Дмитра.

Валентина Хом'як, фото: Facebook Україна для українців

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українські захисники продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил, яка донині залишається стабільною

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці зворушливо оспівали подвиг героїв АТО, загиблих за Україну

Також, "Знай.uа" писав, що історії кохання з Донбасу, які перемогли війну