Українець посварився з продавщинею, яка дотримується проросійських поглядів. Відео з інцидентом опублікували в Telegram-каналі "Факти".

Повідомляється, що в Кривому Розі між продавщинею і українцем сталася сварка на грунті політичних поглядів. Жінка виявилася прихильницею "русского миру".

Читайте Знай в Google News!

Як саме почалася сварка між чоловіком і продавщинею не відомо. Відео починається з того, де покупець говорить, що хоче дізнатися погляди продавщині, а та, в свою чергу, намагається вигнати його з приміщення магазину.

Через деякий час жінка не витримала і висловила українцю свої політичні уподобання. Вона назвала Україну російською землею і заявила, що Росія не винна у війні на Сході країни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Немає України, "руська" це земля! Воюєте з вашими "бендерами", у вас "громадянська" війна. Ви розбій вчинили! У мене родичі живуть в Маріуполі, і вони це бачили на власні очі. Ви людей вбиваєте, обгаживаете, ви справжні вбивці!"- сказала жінка.

продавщиця, кадр з відео: YouTube

Чоловік спробував нагадати продавщиці, що Росія не раз скоювала злочини проти України, проте жінка перебиває його емоційним криком.

Після цього українець запитав у продавщиці, за що загинули 13 тисяч українських захисників, на що отримав досить різку відповідь.

"За те, що вони людей вбивали! Не треба було на них нападати! У мене там в Донецьку дуже багато родичів. І дуже багато розповідали, як це все відбувалося. Ви, Україно, самі своїх вбиваєте. Самі паскудіть, самі наживаєтеся дуже добре. Займаєтеся цілковитим розбоєм " - заявила продавщиця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що фанат Путіна Газманов з веселими пісеньками дістався до Кіркорова

Як повідомляв портал "Знай.uа", фанат Путіна "попросив у піку" в Київській маршрутці, бажання виконано

Також, "Знай.uа" писав, що Улюбленець Путіна надів ЛГБТ символ і буде розсікати в ньому по США.