Сьогодні, 10 вересня, в Івано-Франківську працівники Муніципальної інспекції затримали “гастролерок”. Жінок ловили на жебракуванні і раніше.

Про це у фейсбуці повідомляє Муніципальна інспекція Івано-Франківськ.

фото з Фейсбук

"У травні ці “гастролерки” уже мали честь спілкуватися з працівниками Муніципальної інспекції та патрульної поліції. Так-от, з позитивів обклидинки паспортів поміняли, але решта все те саме. Знов жебракували на проїзджій частині, на перехресті вулиць Галицька-Пасічна, знов наражали себе і водіїв на небезпеку", – йдеться у повідомленні.

фото з Фейсбук

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у травні на порушниць уже складали протокол. Тоді вони сказали працівникам Муніципальної інспекції, що поїдуть до Росії жебракувати, якщо тут не дозволяють.

"За їх словами, ми тут жеброта, грошей їм не даєм, і тільки відкриють кордон – поїдуть на Росію, бо там їх братній народ, в них можна жебрати по дорозі (чомусь тільки грошову допомогу на 4 дитини отримує в Україні). Ну а обкладинка на паспорті громадянина України, взагалі без коментарів", – писали муніципали.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Чернівцях жінка викликала копів, щоб вивчили уроки з донькою: "Не розумію"

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що Запоріжжя приголомшила кривава аварія із загиблими - коп був за кермом

Також портал «Знай.uа» писав, що Красуня-поліцейська з Прикарпаття взяла "золото" на престижних змаганнях: "Адреналін зашкалює"