Поліцейська з Прикарпаття перемогла на міжнародних змаганнях. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 22-річна лейтенант поліції з Прикарпаття Мирослава Бойко здобула перемогу на міжнародних змаганнях Spartan Race Ukraine.

Читайте Знай в Google News!

Змагання Spartan Race являють собою забіги з перешкодами на дистанції від 5 кілометрів. Мирослава Бойко змагалася на дистанції 5 і 20 кілометрів у своїй віковій категорії.

"Адреналін зашкалює! Кожне таке змагання - це багатогодинне випробування не тільки фізичної форми, а й вольових якостей" — поділилася враженнями Мирослава.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мирослава Бойко, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

Дистанція об'єднує в собі елементи гірського бігу і кросу. Крім цього спортсменам необхідно обходити перешкоди, серед яких подолання висоти, переміщення важких елементів, проходження горизонтальних і вертикальних канатів і багато іншого.

При цьому, є перешкоди, без яких неможливо продовжувати дистанцію, наприклад це подолання стіни або переміщення важких мішків. Для проходження необов'язкових перешкод дається одна спроба. Якщо вона була невдалою спортсмен повинен зробити 30 разів вправу "burpy".

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Хмельницька спортсменка стрибнула на срібло в Австрії

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополянин взяв бронзу з боксу і пішов по стопах Усика

Також, "Знай.uа" писав, що амазонка з Чернівців стала кращою лучницею України