Франківчанка посіла третє місце на чемпіонаті України з легкої атлетики. Про це розповіли на сторінці "Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 27 серпня у Луцьку проходить чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2003 року народження.

Читайте Знай в Google News!

В рамках чемпіонату спортсменка з Франківська Наталія Долішня-Спринська метнула снаряд на відстань 41,75 метра і здобула почесне третє місце.

Наталія Долішня-Спринська фото: Facebook Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наші надії на успіх у секторі для метання списа підтвердила вихованка Вигодської ДЮСШ Наталія Долішня-Спринська з третім результатом у фінальному протоколі метнула снаряд на 41.75. Вітаємо Наталію з бронзовою медаллю чемпіонату та її особистого тренера Надію Зубову!"- сказано в повідомленні.

повідомлення Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що спортсмен з Тернопільщини нещодавно виборов почесний спортивний титул чемпіона України з вільної боротьби та здобув право представляти Україну на міжнародних змаганнях.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничанка взяла золото на престижному змаганні у Стокгольмі

Також, "Знай.uа" писав, що борець Олександр Вишняк, який родом з Буковини, вийшов у фінал і впевнено переміг на Чемпіонаті України з вільної боротьби серед юніорів у категорії 74 кг.