Стало відомо про те, що в Івано-Франківську гола жінка кидала з балкона на перехожих речі і погрожувала стрибнути.

Таким чином, повідомляється, що надзвичайна подія сталася ввечері суботи, 12 вересня. Повідомив про це співробітник міської аварійно-рятувальної служби.

Жінка на вулиці Гаркуші підняла на ноги ввечері всі екстрені служби міста. Близько години вона кидала з балкона своєї квартири на перехожих і машини речі. Також, вона погрожувала стрибнути з балкона. "Неадеквати бувають різними" - сказав автор повідомлення.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім речей, вона викинула ще й кота. Тварина дуже постраждала, і перехожі забрали його в лікарню.

Спільними зусиллями трагедії вдалося уникнути.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Тернополі камери відеоспостереження зафіксували жінку в зимовому одязі, яка хотіла вкрасти маленьку дівчинку. Мама малятка вчасно відреагувала і спроба не вдалася. Про це повідомляє Телеграм-канал НП UA.

На відео видно, що жінка в теплому зимовому одязі – куртці і чоботях, синій Косинці і навіть колготах, спробувала схопити маленьку дівчинку в рожевій сукні, яка йшла по вулиці. Її мама йшла поруч і говорила по телефону, але вчасно помітила, як дивна жінка намагається взяти на руки дівчинку і вихопила дитину.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві серед білого дня у мами вкрали дитину.

Також Знай повідомляв, що в мережі розповіли, як уберегти дітей від падіння з вікна.

Нещодавно Знай передавав, що в МОЗ розповіли, коли відкриються Дитячі табори.