За епідемією коронавірусу українці перестали помічати інші небезпечні захворювання. Про це розповів лікар-кардіолог і помічник народного депутата Михайло Колотило на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що Міхал Колотило стурбований тим, що за епідемією коронавірусу люди не помічають небезпеки від серцево-судинних захворювань.

За його словами, від серцево-судинних захворювань щорічно помирають півмільйона українців. У зв'язку з цим він звернувся до людей із закликом зберігати "адекватне" мислення.

"Мене, як лікаря, цікавить той факт, що за коронавірусним психозом не помічаються півмільйона померлих українців на рік від серцево-судинних хвороб? Бережіть своє здоров'я і адекватність П. С. на фото я " - написав Михайло Колотило.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Публікація Михайла Колотило: Facebook

До публікації він додав фотографію на якій він одягнений в захисний медичний костюм.

Михайло Колотило в захисному костюмі, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 148 756 випадків зараження. За добу зафіксували 3 144 нових випадків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лідер політичної партії "Батьківщина" і народний депутат Юлія Тимошенко одужала після

Також, "Знай.uа" писав, що у баскетбольному клубі» Сокіл " з Харкова виявили коронавірус у двох гравців. Команда готується до гри в Меморіалі Гаврилова.