У відділені інтенсивної терапії міської клінічної лікарні №1, що знаходиться у "червоному" Івано-Франківську, щоденно рятують людей, яких підкосив коронавірус.

Лікарі показали, як реанімація, куди не пускають сторонніх, виглядає зсередини. Про це пише "Суспільне Карпати".

“Починається у мене зміна о 8-й ранку. Я вдягаю костюм захисту і йду до своїх пацієнтів. Зранку ми беремо аналізи. Ті, які лікар назначає. Кров з вени. Потім з 10-ї години ми починаємо вимірювати температуру, тиск, сатурацію хворим і так кожні дві години”, - розповіла Наталія Грималюк: жінка працює медсестрою від початку пандемії.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

“Я найменше контактую із пацієнтами. Більше контактує лаборант, бо він їх укладає. Я – переважно захисний костюм, маска”, - каже лікарка-рентгенолог Анна Гаврилів, до неї за день звертається не більше 20 пацієнтів.

Що стосується наших працівників – вони просто молодці, починаючи від молодших медсестер закінчуючи лікарями. Звичайно, прикро, бо хтось з них захворів, хтось зараз хворіє. А хто перехворів, прийшов, працює і далі допомагає”, - сказав керівник міської клінічної лікарні № 1 Тарас Василик.

Нагадаємо, Знай писав, що за останню добу зафіксували 2 551 нових випадків зараження COVID-19.

Також Знай повідомляв, що лікар-інфекціоніст розповів, навіщо призначаються антибіотики при коронавірусі.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні набуло чинності Оновлене карантинне зонування. У" червону зону " потрапили відразу кілька міст і районів в областях.