Правоохоронці затримали керівників семи лісгоспів за хабар. Про це розповіли на сторінці ДБР у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сім керівників лісгоспів в Івано-Франківській області пропонували хабар керівнику одного з місцевих відділень поліції.

Читайте Знай в Google News!

Розмір хабара становив 1000 доларів від кожного підприємства з виплатами раз на місяць. Іншими словами пропонувалося виплачувати керівнику поліції 7000 доларів щомісяця.

затримання керівників лісгоспів, фото: Facebook ДБР

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таку суму керівники лісгоспів готові були платити за невтручання поліції в господарську діяльність підприємств і не реагування на виявлені правопорушення.

10 вересня правоохоронці затримали сім керівників лісгоспів під час передачі хабара згідно зі статтею 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище вчиненому за попередньою змовою групою (ч.3 ст. 369 КК України).

повідомлення ДБР: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що співробітниця медичного закладу отримала понад тисячу євро за сприяння в ухиленні від проходження військової служби.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі поліцейського спіймали на хабарі, проте той не розгубився, скинувши речові докази в туалет.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі податковий міліціонер погорів на хабарі. Його затримали на гарячому 3 вересня.