Молода дівчина Віктора Павлика скасувала весілля з артистом. Про це Катерина Репяхова розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Дівчина повідомила, що весілля з Віктором Павликом мала бути 18 серпня, але захід довелося скасувати.

Читайте Знай в Google News!

Вона підкреслила, що раніше не коментувала цю тему, оскільки все зрозуміло без зайвих слів.

"І відповідаючи щиро, як самій собі я поділюся своїми думками з цього приводу: прикро мені? Звичайно ні. Все пізнається в порівнянні. Я ні про що не шкодую, і за все вдячна долі."- написала Репяхова.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після цього Репяхова подякувала всім друзям, запрошеним гостям і організаторам і пообіцяла, що в один прекрасний день обов'язково одягне весільну сукню, яку довелося відкласти в шафу на деякий час.

“Моя головна, біла сукня так і залишилася висіти і чекати своєї пори. Попереду ще так багато хорошого. Я обов'язково одягну її і мої рідні та друзі побачать мене нареченою " - додала Репяхова.

Публікація Катерини Репяхової: Instagram

Публікація Катерини Репяхової: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоденька Дружина Віктора Павлика вперше після смерті сина видала мрію співака

Як повідомляв портал "Знай.uа", після смерті сина Павлик продовжує гастролювати, а дружина зізналася

Також, "Знай.uа" писав, що біографія життя загиблого сина Віктора Павлика