Колишня дружина Віктора Павлика розповів про мрію померлого від раку їхнього спільного сина. Про це Лора Созаєва написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Вкітор Павлик і його колишня дружина Лора Созаєва досі не можуть оговтатися від втрати спільного сина Павла. У зв'язку з цим жінка часто згадує про сина і ділиться історіями з життя зі своїми підписниками.

Читайте Знай в Google News!

Лора Созаєва зізналася, що перед вступом до академії її синові потрібно було здавати норматив з бігу і вона всіляко йому в цьому допомагала.

"Коли син вступав до Академії, потрібно було здавати норматив з бігу. Умовити його тренуватися одному було неможливо. Я вставала в 6 ранку, витягувала його з ліжка і бігла поруч з ним, щоб не сів десь там далеко на лавці. А я ненавиджу бігати!"- написала Лора Созаєва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За її словами, пізніше, після вступу хлопець дуже сильно полюбив біг. Навіть під час боротьби з хворобою він мріяв, що після одужання зможе пробігтися вздовж набережної.

"А буквально за місяць до свого відходу він запитав: - Мам, а чому ти не бігаєш?.................. - Біжу, Пашенька, біжу!"- додала Лора Созаєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоденька Дружина Віктора Павлика вперше після смерті сина видала мрію співака

Як повідомляв портал "Знай.uа", після смерті сина Павлик продовжує гастролювати, а дружина зізналася

Також, "Знай.uа" писав, що біографія життя загиблого сина Віктора Павлика