Під час карантину українці стали частіше замовляти додому фахівців з ремонту. Про це розповіли у виданні "Сегодня" посилаючись на статистику сервісу Kabanchik.

Повідомляється, що в період з червня по липень українці створили 27,5 тисяч заявок на Послуги сантехніків, електриків, плиточників і штукатурів. Це на 80% більше, ніж за два попередні місяці.

Читайте Знай в Google News!

В основному це пов'язують зі стартом ремонтного сезону і виходом країни з карантину. До того ж, подібна ситуація і на інших сайтах таких послуг.

У період з червня по липень на послуги сантехніків було заповнено 7 тисяч заявок, що на 46% більше, ніж у попередні місяці. До того ж на їхні послуги зросла і ціна, на 8%.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Попит на плиточників і штукатурів влітку виріс майже в два рази, а чек на їх послуги піднявся на 5% і 4% відповідно.

Ремонт в квартирі, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

На 50% більше роботи стало у електриків-3 945 заявок. В цілому, вартість одного замовлення на ці послуги не змінилася-близько 800 гривень.

Згідно з прогнозами експертів, попит на звичні роботи восени залишиться, проте з'являться і нові запити, такі як утеплення вікон, стін, балконів, а також установка і обслуговування бойлерів.

Крім цього будуть затребувані "Чоловіки на годину", конструктори меблів, електрики та сантехніки.

Ремонт в квартирі, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що міст Патона в Києві тріщить по швах, у Кличка ввімкнули режим черепахи

Як повідомляв портал "Знай.uа", з кранів львів'ян потік "коньяк", але краще не брати це в рот

Також, "Знай.uа" писав, що комунальники Кличка знайшли портал "в пекло" посеред Києва