На Франківщині розшукують безвісти зниклу дівчинку, яка пішла до школи та не повернулася додому.

Про це повідомляє відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області.

На Франківщині розшукують 13-річну мешканку села Воскресінці Коломийського району Соловей Діану Романівну. Відомо, що у П'ятницю 4 вересня дівчинка пішла до школи та додому не повернулася. Наразі про її місце перебування нічого невідомо.

Соловей Діана


Особливі прикмети зниклої: зріст 165-170 см, середньої статури, волосся темне довге, очі карі. Дівчинка була одягнута в сині джинси зі смугами на боках, чорне кашемірове пальто, чорно-білі кеди. При собі мала рюкзак фіолетового кольору.

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчинку або знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію «102» або проінформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчинки.

Нагадаємо, що трагічний інцидент стався біля дамби Кулиничівського водосховища в Харківській області. Там в результаті падіння потонув 15-річний хлопець.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті під час проходження туристичного маршруту групою туристів в районі м.Стримба біля с. Колочава Міжгірського району погіршилося самопочуття у киянина внаслідок чого він загинув.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині у Яворівському районі у місцевій водоймі потонув хлопчик. Тіло дитини без ознак насильницької смерті витягли на поверхню співробітники Львівської центральної рятувально-водолазної служби.