Руслан Марцінків висловився про те, що геї не можуть бути патріотами. Про це він заявив в інтерв'ю для видання "Українська правда".

Багато хто знає, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків справжній патріот і християнин, який завжди відкритий до людей. Саме це зробило його одним з найпопулярніших глав міст в Україні на сьогоднішній день.

Читайте Знай в Google News!

Раніше, під час попередньої передвиборчої кампанії, в ефірі одного з телеканалів, Руслан Марцінків зробив неоднозначну заяву в бік сексуальних меншин. Мер Франківська сказав, що геї не можуть бути партіотами.

Під час інтерв'ю журналіст запитав Руслана Марцінківа про те, чи не змінив він своє ставлення до сексуальних меншин за цей час.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На це питання мер Франківська дав чітку відповідь, що нічого не змінилося.

"Я не змінюю свою думку. Гей не може бути патріотом."- сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, фото: Facebook

Також Марцінківу поставили запитання з приводу заяви на адресу ромів, яку він зробив кілька місяців тому.

Справа в тому, що мер Франківська під час засідання дав розпорядження вивезти ромів з міста, що викликало хвилю обурення в ЗМІ, а також у посольстві США.

Марцінків прокоментував, що був на емоціях і різко висловився. Він пояснив, що мова йшла про тих осіб, які під час карантину жили в Привокзальному сквері і чіплялися до жителів міста.

"Зрозумійте, був суворий карантин, а хтось жив у привокзальному сквері і чіплявся до людей. Я вважаю, що це неправильно. Правила одні для всіх повинні бути, незалежно від національності. Інакше тоді не буде порядку."- сказав Руслан Марцінків

Руслан Марцінків, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський змусив тернопільських школярів "прогулювати" уроки, мер Надал не витримав

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко зірвав одяг з комунальників

Також, "Знай.uа" писав, що Кернес роздає дітям подарунки перед виборами